Dienstregeling

Op onderstaande kaart staan de buslijnen aangegeven die Buurtbusvereniging Zuid-Beveland vanaf 25 februari 2019 verzorgt.

Hierna vindt u informatie over de dienstregeling (buslijnen en tijdentabellen) van de buurtbussen en tevens informatie over de tarieven (OV-chipkaart en (losse) kaartjes).

Buslijnen

Buurtbusvereniging Zuid-Beveland verzorgt met buurtbussen het openbaar vervoer op 8 lijnen in Zuid-Beveland. Vanaf 25 februari 2019 verzorgt de buurtbusvereniging een nieuwe buslijn. Dat is lijn 555 tussen ‘s-Heerenhoek-Ovezande en Heinkenszand.
Een overzicht van alle buslijnen staat hieronder. Klik op het nummer van een buslijn en u komt terecht in de dienstregeling van Connexxion. Uw browser moet wel een pop-up venster toestaan, anders werkt het niet.

Goes ↔ Kattendijke
Goes ↔ Oud-Sabbinge
Goes ↔ Hoedekenskerke
Tolplein via Ovezande ↔ Heinkenszand
Tolplein ↔ Ellewoutsdijk
Tolplein ↔ Hoedekenskerke
Tolplein via Nieuwdorp ↔ Heinkenszand
Wemeldinge ↔ Yerseke

Wanneer rijdt de buurtbus?

De buurtbussen rijden op doordeweekse dagen, met uitzondering van doordeweekse feestdagen. Het betreft, met uitzondering van lijnen 555 en 596 steeds uurdiensten.

Tarieven, OV-Chipkaart en losse kaartjes

Op alle buurtbussen kan gebruik gemaakt worden van de OV-chipkaart. Indien u niet over een dergelijke kaart beschikt kunt u met behulp van de ticketbox op de bussen losse kaartjes kopen. De prijs daarvoor bedraagt 3,70 euro per kaartje, voor een enkele reis, ongeacht de afstand die u rijdt.

Er bestaan daarnaast zogenaamde kidskaartjes voor 1,05 euro per kaartje. Dat zijn dagkaartjes die de hele dag op alle bussen van Connexxion in Zeeland geldig zijn, mits de kinderen onder begeleiding zijn. De kaartjes zijn bestemd voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Voor beide losse kaartjes geldt dat deze niet contant kunnen worden afgerekend. Afrekening vindt plaats via de ticketbox door middel van pinbetaling.

Kaartjes die u koopt op de grote bussen zijn ook geldig op de buurtbus. Omgekeerd is het buurtbuskaartje van 3,70 euro niet geldig op de grote bus.