Dienstregelingaanpassingen per 18 augustus 2019

De Provincie heeft toestemming gegeven om enkele aanpassingen per 18 augustus in de Zak van Zuid-Beveland door te voeren. Het verzoek kwam zowel van chauffeurs als van bewoners van Ellewoutsdijk.

De belangrijkste is dat vanaf 18 augustus niet meer in Driewegen gekeerd wordt. Voortaan is er tijd genoeg om als lijn 555 door te rijden naar halte Ellewoutsdijk Grindweg, waarna direct teruggereden wordt naar Driewegen, waar de dienst verder wordt vervolgd richting Ovezande. Waarschijnlijk zullen er niet veel reizigers gebruik maken van deze mogelijkheid, maar er zijn in ieder geval enkelen geholpen.

Door bovengenoemde aanpassing zijn er wel wat tijden verschoven van lijn 555 en 596. Verder zijn er enkele tijden verschoven om de aansluiting in Ovezande beter te maken. Daardoor is de wachttijd van lijn 555 in Heinkenszand korter geworden en de route over Nisse ruimer.

Tot slot het vertrek van lijn 598 vanaf het Tolplein. Deze zal iets later vertrekken om de overstap wat zekerder voor de reizigers te maken. We denken dat het kan omdat de rijtijd wat ruimer was geworden.

Ik wens jullie weer veel sterkte bij het rijden. En let op dat van 1 juli t/m/ 31 augustus weer via Scheldeoord gereden wordt, in beide richtingen.

Met collegiale groet,
Kees van den Pol

laat een reactie achter